Velkommen til oss

Enten du er på gjennomreise eller planlegger et lengre opphold for å utforske alt vi har å tilby i områdene rundt Tromsø og Kvaløya, så er du hjertelig velkommen.

Vi har to studioleiligheter med åpen planløsning i øverste etasje på brygga. Vi har også en tre-roms leilighet i andre etasje, her får du egen balkong med utsikt over kaien og sjøen .

 

Storjupta (leilighet)

Storjupta bedrrom 2

En liten og koselig studioleilighet med alt du trenger mens du utforske området til fots, bil, sykkel eller båt .

Leiligheten har to dobbeltsenger og en sovesofa, en liten kompakt kjøkkenkrok med dobbel kokeplate , kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker samt eget bad med dusj.

Leiligheten leies ut med sengetøy og håndklær.

Pris per natt:
1 person 816,- / 2 personer 1008,- / 3 personer 1200,- Vasketillegg 300,-

Malangsgrunnen (leilighet)

_MG_5368 room image

Med nydelig utsikt over fjorden har denne studioleilighet 3 dobbeltsenger, en sovesofa, en liten kjøkkenkrok og eget bad med dusj. Det lille kjøkkenet har to kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker og kaffetrakter .

Leiligheten leveres med sengetøy og håndklær.

Pris per natt:
1 person 841,- / 2 personer 1044,- / 3 personer 1247,- / 4 personer 1450,- Vasketillegg 300,-

Saltstraumen (leilighet)

photo 2

Denne leiligheten har en lys og luftig åpen løsning med stue og kjøkken. Her er det utgang til den private balkongen med utsikt over fjorden. Kjøkkenet er godt utstyrt med ovn, fire platers induksjonstopp og oppvaskmaskin. Det er også  vedovn  for kalde dager eller peiskos.

Leiligheten har to soverom. Soverom 1  har opp til 4 sengeplasser. En dobbeltseng under en enkel køyeseng samt en enkeltseng. Soverom 2 har to enkeltsenger Det er i tillegg en sovesofa i stuen.

Leiligheten leveres med sengetøy og håndklær.

Pris per natt:
1 person 1012,- / 2 personer 1260,- / 3 personer 1507,- / 4 personer 1755,-/ 5 personer 2002,- Vasketillegg Kr. 400,-