⇓ ⇓ ⇓

Hei! Sjøtun Brygge er TIL SALGS

Spennende og unik mulighet! Er du en person som ønsker å drive din egen arbeidsplass innen for eksempel turisme/ servering/ overnatting? Eller rett og slett ha din egen innholdsrike bolig helt i vannkanten? Ta en titt på prospektet.

Vi er åpne for bud: Sjøtun Brygge prospekt ⇒ (Finn.no)

⇑ ⇑ ⇑


OM SJØTUN BRYGGE

Sjøtun Brygge er en trivelig liten brygge ved den idylliske Kattfjorden, midt i hjertet av den vakre Kvaløya, kun 40 minutter fra Tromsø med bil.

Med beliggenhet like ved storhavet, men likevel beskyttet i lune Kattfjord, er det kort vei til godt fiske. Har du lyst å leie båt så kan du bli med på en av de daglige fisketurene med Lady Elsie – trygt geleidet av vår engelske skipper og guide Chas.

Fiske

The old sign of Sjøtun BryggeTorsk. kveite, sei og uer – havet er tilholdssted for et bredt utvalg av arter. Og med midnattsolen hengende over horisonten hele sommeren er det bare din egen energi som avgjør for hvor lenge og når du skal være på fisketur.

Avslapping

Etter en lang dag med opplevelser på havet eller i de vakre landlige omgivelsene, er det behagelig å roe ned på brygga. Her kan du lytte til bølgeskvulp og følge havørna som seiler ubekymret høyt over fjelltoppene.

Langs veien

Reisende langs veien kan trenge en pause, og vi er ypperlig plassert mellom Tromsø og fergeforbindelsen Brensholmen – Botnhamn (Senja – porten til Lofoten).