Vår erfarne skipper Chas Walker tar deg med ombord i “Lady Elsie” og gir deg en guidet fisketur i de yrende fiskeområdene ved Kattfjord og lenger ut mot det åpne havet.

Fra basen ved historiske Sjøtun Brygge tar Chas deg med rundt fjordene og øyene i nærområdet; Sommarøy, Håja, Bjørnøya og Tussøya. Her vil du oppleve noe av det beste fisket i Nord-Norge – et ekte paradis for enhver fiskeentusiast. Hele området er velsignet med store mengder torsk, sei, hyse, steinbit, hvitting, uer, rødspette og mer.

For booking av turene under, eller for å få mer informasjon, ta kontakt med Chas direkte på 478 95 864, eller kontakt oss via vår bookingside.

Turer og priser

Alle turer starter fra Sjøtun Brygge, kun 40 minutter fra Tromsø sentrum, og vi tar kun 8 passasjerer ombord for å sikre at alle får en trivelig fiskeopplevelse.

Med 30 års erfaring som fiskeguide, og stor lokal kunnskap, tar Chas deg med til de beste fiskestedene i området. Prisen inkluderer fiskeutstyr, flytedrakter, hansker, lue og støvler samt varm drikke i løpet av turen.


4 timers tur

På denne turen holder vi oss i skjermet farvann nær Kattfjorden. Turen er ideel for de som ønsker å prøve seg på havfiske men ikke liker tanken på det åpne havet. Turen anbefales for familier med store barn, eller de som ønsker en halv dag ute på fiske og også nyte den fantastiske utsikten.
Kr 1.250,- per person

6 timers tur

Denne turen vil ta deg lenger ut hvor fjordene møter det åpne havet, og her oppstår mulighetene for å fang større fisk. Chas er alltid tilgjengelig for å gi gode råd og kanskje ta bilder av fangsten slik at du kan huske dagen etterpå også.
Kr 1.500,- per person

8 timers tur

Forbered deg på et ekte eventyr. ‘The Lady Elsie “vil ta deg ut til det åpne havet og revene hvor stortorsken og storseien har sine beiteområder. Det kan ta en time å nå disse farvannene, så mens du venter kan du nyte den storslåtte naturen som absolutt må ansees som ekstra bonus ved å fiske i dette vakre området .
Kr 1.800,- per person


Privat eksklusiv fisketur

11008655_650097931791489_6684555430052840296_o - Copy - Copy

Vi har gleden av å tilby privat leie av “The Lady Elsie” og skipper Chas sin service. Inviter dine venner eller familie til å bli med på en eksklusiv opplevelse sammen.

6 timers tur
Kr 8.500,- exclusive boat use

8 timers tur
Kr 10.600,- exclusive boat use

 Fiskesesongene

MånedArt
Feb- AprilSkrei (stor gytetorsk fra Barentshavet)
Juli-SeptemberStorsei
Mai-AugustKveite
Mai-JuliSteinbit
August-SeptemberMakrell, rødspette, hvitting, flyndre
Hele åretKysttorsk